Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  „Studio B“ pomaže kad su velike gužve
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 07. 2010.

Izvor: Blic

„Studio B“ pomaže kad su velike gužve

Gledaoce i slušaoce, „Studio B” je počeo svakodnevno da vodi, uživo, kroz jutarnji i popodnevni saobraćajni špic, najbržim raspoloživim putem do željenog odredišta.






Kako Beograd funkcioniše i kako će funkcionisati tokom rekonstrukcije mosta Gazela jedno je od najvažnijih pitanja funkcionisanja grada u ovom trenutku. Na koji način izbeći kolaps kada se Beograđani vrate sa odmora?

Osluškujući potrebe svojih gledalaca i slušalaca kamere Radio televizije Studio B usmerene su ka mostovima i prilaznim saobraćajnicama koje čine žilu kucavicu prestonice.U programe se stalno uključuju reporteri iz automobila, na svakih nekoliko minuta objavljuje se koliko vremena je potrebno da bi se prošao koji most, grafikama se predlažu trenutno najprohodniji pravci, na primer od Beogradske arene do Autokomande.

Možda i najvažnije, RTV Studio B iskoristio je svoj “strateški” položaj i na vrhu Beograđanke montirao kamere koje prate stanje na svim mostovima I uključuju se vrlo često u program. Kroz nekoliko dana, vozači će preko web sajta, studiob.rs, biti u prilici da neprestano, tokom svih dvadeset četiri sata, pre no što sednu za volan, provere kakva je trenutna situacija na mostovima preko Save.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi