Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Hombah: S Tijanićem o parama ni reč
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

14. 05. 2009.

Izvor: Dnevnik

Hombah: S Tijanićem o parama ni reč


Povodom navoda direktora RTS-a Aleksandra Tijanića da mu je Hombah ponudio da za 1,5 milion evra rukovodi medijima u Srbiji u kojima VAC ima udela, prenosimo izjavu Boda Hombaha, kopredsednika medijske grupacije VAC, koji kaže da se tačno seća susreta s Tijanićem:

– Ja sam gospodina Tijanića prvi put sreo 19. maja 2005, izmeđ u 20.30 i 23.45 sati, i nakon toga nikad više nisam razgovaraos njim. Tad je gospodin Subotić, koji je u to vreme bio naš poslovni partner u “Futuri plus”, poveo gospodina Tijanića na večeru u Dizeldorf. Imao sam utisak da su ova dva gospodina prijatelji i gospodin Tijanić mi je tokom razgovora objašnjavao da mi kao VAC kod “Politike novina i magazina” sve pogrešno radimo. O parama nije bilo reči! – navodi Hombah.

On se priseća i da je to bilo prijatno veče i da je s Tijanićem razmenjivao zajednička iskustva iz vremena kada su bili ministri u vladama svojih zemalja.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi