Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Tijanić tuži Petrovića i Kurir
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 05. 2009.

Izvor: Kurir

Tijanić tuži Petrovića i Kurir


Juče je na našu adresu stiglo saopštenje iz kabineta generalnog direktora RTS Aleksandra Tijanića, u kojem se, između ostalog, kaže: "Aleksandar Tijanić, direktor RTS, naložio je svom advokatskom timu da podnese tužbe protiv glumca Čedomira Petrovića, znanog kao - sin legendarnog Čkalje, i tabloida Kurir.

Petrović odgovara zbog niza kleveta, neistina, uvreda, laži, sukoba interesa i falsifikata iznetih na račun Tijanića, poslovanja RTS i rukovodećeg tima Javnog servisa Srbije u listu Kurir.

Samo odluka srpskog suda može da preseče ovu primitivnu hajku, uzrokovanu svima razumljivom činjenicom da je generalni direktor RTS odbio da seriju Čkaljinog sina 'Neki čudni ljudi' i posle 320.000 evra građana Srbije i 16.000 evra njegovog honorara, plus honorari za ćerku i zeta - te pored značajnih intervencija, stavi na Prvi program", stoji u saopštenju, koje je juče u popodnevnim časovima stiglo na adresu Kurira.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi