Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Gde su konačni finansijski izveštaji sa Eurosonga i Beovizije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

29. 04. 2009.

Izvor: Danas

Gde su konačni finansijski izveštaji sa Eurosonga i Beovizije


Otvoreno pismo Čedomira Petrovića direktoru RTS-a Aleksandru Tijaniću

Beograd - Član Programskog odbora Radiotelevizije Srbije Čedomir Petrović uputio je pismo generalnom direktoru javnog servisa Srbije Aleksandru Tijaniću u kome zahteva da mu se dostavi koncept i scenario projekta „Srbija po meri dece“, ugovor koji je sklopljen između RTS-a i Evropske agencije za rekonstrukciju u saradnji s Unicef-om, detaljnu predkalkulaciju projekta, strukturu saradnika na realizaciji serije, programski sinopsis emitovanih epizoda i plan emitovanja serije.

Takođe, Petrović traži od Tijanića da mu dostavi i konačni finansijski izveštaj Evrovizije za 2008. godinu i Beovizije, koja je održana ove godine.

„Na osnovu pisanja Kurira o navodnom postojanju i-mejla glavnog i odgovornog urednika zabavnog programa RTS-a Sandre Šuše koji je uputila Aleksandru Tijaniću, tražim da mi se dostavi kopija pomenutog i-mejla u štampanoj i elektronskoj formi“, navodi se u pismu.

Petrović od Tijanića zahteva da mu dostavi i dokaz o raspisivanju konkursa za imenovanje rukovodioca za korporativni imidž Radio-televizije Srbije, na osnovu kojeg je primljena na to mesto Ana Šuša, kolika su mesečna i sva druga primanja Marije Bahri, savetnice generalnog direktora, kao i za novinarke Vericu Bradić i i Branku Nevestić, ali i da dostavi iznose i strukturu mesečnih primanja za 2008. i za prva tri meseca ove godine.

J. D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi