Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Zbog RTS-a ostavka generalnog RTV Vojvodine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

09. 05. 2013.

Izvor: MONDO

Zbog RTS-a ostavka generalnog RTV Vojvodine

Siniša Isakov je podneo večeras ostavku a za vršioca dužnosti generalnog direktora Upravni odbor imenovao Srđana Mihajlovića. Isakov je u tekstu ostavke, u koji je Beta imala uvid, naveo da je došao do tačke kada više ne može da sprovodi plan poslovanja za koji je dobio podršku UO, kada je izabran za generalnog direktora. Agencija Beta saznaje da je ostavku dao nezadovoljan izuzetno lošom finansijskom situacijom RTV-a, kao posledice privilegovanog položaja kod države Radio-televizije Srbije.

U tekstu ostavke Isakov je zahvalio urednicima i menadžmentu s kojim je sarađivao i konstatovao da je u poslednje dve godine RTV značajno unapredila program i povećala gledanost.

Novi generalni direktor RTV-a Srđan Mihajlović ranije je bio direktor kompanije Transnafta, savetnik generalnog direktora Naftne industrije Srbije i generalni direktor Vojvođanske banke.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi