Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Vlasnik "Novosti": Ponosan sam na zaposlene, sačuvali smo ono po čemu nas čitaoci posebno cene
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

16. 10. 2023.

Izvor: www.novosti.rs

Vlasnik "Novosti": Ponosan sam na zaposlene, sačuvali smo ono po čemu nas čitaoci posebno cene

Vlasnik "Večernjih novosti" Boban Rajić izjavio je da su 70 godina postojanja "Večernjih novosti" godina velika obaveza da nastavimo da trajemo i radimo još kvalitetnije.

- Izuzetno sam počastvovan što u sastavu društva "Media 026" iz Smedereva danas imamo novinsku kuću koja slavi 70 godina postojanja. Naročito me raduje činjenica da su "Večernje novosti" u teškim i izazovnim vremenima, koje su deo naše istorije, uspele da sačuvaju ono po čemu nas čitaoci posebno cene i svakodnevno odaju poverenje kupujući najbolji srpski list - "Večernje novostgi". Uspeli smo u svom cilju da u svakom trenutku blagovremeno tačno i istinito prenesemo informaciju do svakog našeg čitaoca i nadam se da ćemo zajedno i u vremenu koji je ispred nas ostati na istom kursu - kazao je Rajić.

Kako ističe, menadžment "Večernjih novosti", na čelu sa direktorkom Oliverom Anđelković i glavnim i odgovornim urednikom Miloradom Vučelićem, svakodnevno radi na stvaranju boljih uslova za rad, povećanju ličnog dohodka svakog pojedinca.

- Nadam se da ćemo od naredne godine imati značajan broj novih kolega koji će nam pomoci da odgovorimo na najbolji način svim tržišnim izazovima. Zaposleni u "Večernjim novostima" treba da znaju da sam ja ponosan na njih. Sedamdeset godina postojanja "Večernjih novosti" je velika obaveza da nastavimo da trajemo i radimo još kvalitetnije - konstatovao je Rajić.

Komentari (5)

ostavi komentar
pon

16.10.

2023.

anonymous [neregistrovani] u 21:34

Vlasnik ili ubica Novosti?

Od kad gospodin ima u vlasništvu "Novosti", a legalnost tog sticanja je upitna, preko svojih izvršitelja Krsmanovića i Anđelkovićke, te Vučelića koji ne gleda redakciju i nekog teškog rusofila Babovića koji samo izvršava naloge iz Starog Merkatora - uspeo je da otera sve iz Novosti koji nešto valjaju. Tako da će Novosti trajati još samo onoliko koliko traje ovaj režim. Pa je g. Rajić praktično ubica Novosti i uskoro i njihov formalni grobar.

Odgovori
pon

16.10.

2023.

Nekadašnja novinarka [neregistrovani] u 19:05

Slavlje

Proslava za zaposlene ove godine je bila u Smederevu, gde su stacionarani vlasnici. Novinari su pokupljeni autobusom u 18 h, ispred zgrade i odvedeni na slavlje u tamošnju kafanu, verovatno je jeftinije. To je samo jedan detalj. A o minornim platama većine novinara i sve više posla da ne pričamo. Pritom je otpušteno ne zna se koliko ljudi, profitabilna revijalna izdanja ugašena, mnogi su otišli i bez otpremnine, samo da više ne trpe pritisak. A kakav je sadržaj "Novosti" i uređivačka politika, to se zna.

Odgovori
pon

16.10.

2023.

Zale [neregistrovani] u 17:26

Recitacija

Ovaj jadni "ponosni vlasnik" izrecitovao ono što je napisao andrej vučić, pravi vlasnik Večernjih novosti, koje na svoju sedamdesetogodišnjicu broje poslednje dane.
Budućnost je u udruživanju sa Alo, Strpskim telegrafom, eventualno Ingformerom, hitno preseljenje iz zgrade na Trgu NIkole Pašića, koja je, inače, već gotovo ispražnjena, a kako bi tu zgradu formalno kupio neki XY, kao što je to ovaj "ponosni vlasnik", a u ime i za račun vučićevog brata, e da bi to zdanje pretvorio u hotel, ili ga preprodao, i šta god učinio - debelo zaradio.
Pročitajte tekst o Kompaniji Novosti u Vremenu od 27.06.2019. godine i sve će biti jasno.

Odgovori
pon

16.10.

2023.

anonymous [neregistrovani] u 13:12

Smehotresna olimpijada

Ponosni vlasnik koji se ne pita ni za šta u Novostima i koji je poslušnik vlasti.

Odgovori
pon

16.10.

2023.

anonymous [neregistrovani] u 12:17

sramota

A da li je gospodin iz Smedereva ponosan i na to što je preko noći pogasio revijalna izdanja Novosti: Treće Oko, Enigmu i Kalibar??!!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi