Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Diskusija na temu – Šta nam donose medijski zakoni, danas u Kragujevcu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 10. 2023.

Izvor: www.glassumadije.rs

Diskusija na temu – Šta nam donose medijski zakoni, danas u Kragujevcu

Koalicija za slobodu medija organizuje panel raspravu “Šta nam donose novi medijski zakoni”, u petak (6. oktobar) u Biznis inovacionom centru od 10 sati.

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija Vlade Srbije uputilo je na javnu raspravu Nacrt zakona o javnom informisanju i medijima i Nacrt zakona o elektronskim medijima, koja će trajati do 7. oktobra. Učesnici panel diskusije probaće da daju odgovore na pitanja kakva rešenja sadrže ovi nacrt, da li će ovi zakoni doprineti poboljšanju medijske scene i informisanosti građana, kao i da li su predlozi u suprotnosti sa Medijskom strategijom?

Učestvuju Željko Bodrožić, predsednik NUNS-a, Gordana Konstantinović, advokatica UNS, Jovanka Marović, Glas Šumadije, Filip Švarm, Glavni i odgovorni urednik, Vreme.

O nacrtu Zakona o elektronskim medijima govoriće Saša Mirković, Fakultet za medije i komunikacije, Saša Stamenić, Radio-televizija Kragujevac, Ljubica Gojgić, RTV Vojvodina i Bojana Vlajović Savić, Res Publika.

Moderator: Tamara Filipović, NUNS

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi