Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Napadač zaboravio batine
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

13. 03. 2009.

Izvor: Večernje novosti

Napadač zaboravio batine

Napadač zaboravio batine
Loznica - Pred lozničkim Opštinskim sudom juče je nastavljeno suđenje bivšem policajcu Lj. T. (40) optuženom da je pre tri i po godine teško povredio Vladimira Mitrića, dopisnika "Večernjih novosti" iz Loznice.

Suđenje je ponovljeno jer je Okružni sud u Šapcu ukinuo prošlogodišnju prvostepenu presudu suda u Loznici, kojom je Lj. T. osuđen na šest meseci zatvora.

Optuženi je juče ponovo negirao da je napao našeg novinara, koji je već 42 meseca pod policijskom zaštitom 24 časa dnevno.

Na jučerašnjem pretresu je saopšteno da je Vrhovnom sudu Srbije dostavljen detaljan izveštaj o dosadašnjem postupku, koji je vođen i u Sremskoj Mitrovici.

B.P.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi