Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Jubilarni 300. broj magazina PC
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

05. 07. 2022.

Autor: Pcpress.rs Izvor: Pcpress.rs

Jubilarni 300. broj magazina PC

Slavimo veliki jubilej! Polako, ali sigurno, nakon 27 godina stigli smo do 300. broja magazina PC! Možete ga pronaći u našoj prodavnici, baš kao i u digitalnoj čitaonici, gde je objavljeno najnovije izdanje časopisa PC #300.

Glavna tema našeg magazina jeste veliki jubilej – 300. broj nakon 27 godina rada! Specijalno za ovu priliku, urednički tim PC Press-a se osvrće na dešavanje iz proteklih decenija, pa ćete čitati velike tekstova i komentare Dejana Ristanovića, Voje Antonića, Bojana Stanojevića…Odakle smo krenuli, dokle smo stigli, koliko smo se promenili s razvojem tehnologije i na koje se sve načine tehnologija razvijala, te kako je uticala na naše svakodnevne živote, i na ličnim planovima, kao i na planovima poslovanja. Tu su i intervjui s našim partnerima koji su uz nas bukvalno od prvog broja našeg časopisa!

Naravno, tu je i mnoštvo zanimljivih dešavanja koja smo pokrivali, uređaja koje smo testirali, priča koje smo doneli, naročito iz sfere biznisa. Bili smo u Istanbulu s kompanijom Huawei na velikom evropskom predstavljanju uređaja ove kompanije za predstojeću jesen, isprobali smo jedan od najboljih (i najskupljih) laptopa koje možete kupiti, a pogađate, kreator je ASUS, testirali smo cenovno izuzetno dobro pozicioniran Motorola Edge 30 telefon, kao i zanimljiv i veoma elegantan Honor GS 3 pametni sat. Biz&IT segment časopisa pokriva najnovija dešavanja u sferi 5G, IoT i AI segmenata, kao i brojne druge poslovne teme.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi