Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Kompanija za koju radi čovek koji je napao novinare N1 se izvinila
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

24. 09. 2020.

Izvor: N1

Kompanija za koju radi čovek koji je napao novinare N1 se izvinila

Kompanija "G4S Secure Solutions", čiji je radnik napao ekipu N1 koja je pokušala da snimi zgradu u kojoj se nalazi firma "Aseko" za potrebe TV priloga, izvinila se zbog ponašanja svog zaposlenog.

"Povodom događaja koji se odigrao u sredu, 23. septembra 2020. godine ispred zgrade u kojoj se nalazi kompanija 'Aseko', a u kojoj je učestvovao zaposleni kompanije 'G4S Secure Solutions', upućujemo izvinjenje novinarima redakcije N1 zbog izrečenih pretnji i ličnih stavova našeg zaposlenog", navodi se u saopštenju.

U "G4S Secure Solutions' napominju da "ponašanje kolege ni u kom slučaju ne odražava principe rada naše kompanije, naše vrednosti, profesionalnost i poslovnu komunikaciju za koje se bezrezervno zalažemo".

Dodaje se da u kompaniji žale zbog pomenutog incidenta.

Prilikom pokušaja snimanja zgrade kompanije "Aseko" za potrebe TV priloga, ekipu N1 napao je radnik firme koja je angažovana na obezbeđenju tog objekta, uz udaranje kamere i otvorene pretnje.

"Samo dođete tu ko neki indijanci, mislite da ako su vas iz Amerike poslali da možete da radite šta hoćete. Dosadan si. Dođi u moju kuću upucaću te ko zeca još kad te vidim odakle si doš'o", rekao je radnik obezbeđenja ekipi N1.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi