Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Mitrović najavio prijave zbog ilegalnog prisvajanja intelektualne svojine TV Pink
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

22. 09. 2020.

Autor: FoNet Izvor: Danas

Mitrović najavio prijave zbog ilegalnog prisvajanja intelektualne svojine TV Pink

Vlasnik, osnivač i direktor kompanije Pink Media Group Željko Mitrović doneo je odluku da će svako lice koje neovlašćeno koristi video materijal rijalitija „Zadruga“, ilegalno prisvaja intelektualnu svojinu i resurse TV Pink i Pink Media Group i na bilo koji način krši autorska prava biti prijavljeno i biće pokrenut krivični postupak.

Usled velikog broja korisnika koji svojinu TV Pink ilegalno postavljaju na svoje Jutjub kanale i ostale platforme, te ilegalno reemituju sadržaj televizije, doneta je odluka da lica bez prava korišćenja intelektualne svojine TV Pink budu najstrože sankcionisana, navodi se u saopštenju kompanije Pink Media Group.

U saopštenju se navodi da se od početka četvrte sezona rijalitija „Zadruga“, odnosno u proteklih 20 dana, pojavio veliki broj piratskih i drugih sadržaja koji su neovlašćeno postavljeni na različite platforme, čime su prekršena autorska prava kompanije Pink Media Group.

U proteklom periodu, sva lica koja su neovlašćeno otuđila intelektualnu svojinu TV Pink bila su sankcionisana različitim raspoloživim sredstvima, ali kako to nije donelo rezultate niti gašenje piratskih kanala, Željko Mitrović doneo je odluku da pravdu potraži na višoj instanci – od danas, sva lica koja bez dozvole postavljaju ili reemituju sadržaj TV Pink na svojim platformama biće gonjena pravno.

U slučaj je od danas uključeno Odeljenje za visokotehnološki kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova, dodaje se u saopštenju.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi