Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  Daniel Pinter pretio uredniku gej magazina Optimist
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

11. 08. 2020.

Izvor: GayEcho

Daniel Pinter pretio uredniku gej magazina Optimist

Danas u 7.30 ujutru na imejl adresu redakcije stigla je preteća poruka uredniku gej magazina Predraga Azdejkovića koju je poslao Daniel Pinter, nekadašnji radnik RTV i trans-aktivista:

„Predraže Azdejkoviću, objavićeš mi intervju, ili ću ovde u Beču pokazati dokaze o tvojim pedofilskim sklonostima. Biraj šta ti više odgovara. Daniel“

Protiv Pintera je 11. januara 2016. godine podignuta optužnica da je kamenom razbio staklo na ulazu u zgradu RTV, gde je nekada radio kao spiker i načinio materijalnu štetu u iznosu od 20 hiljada dinara. Pinter kasnije napušta zemlju i od tada je boravio u Holandiji, Mađarskoj i sada u Austriji gde se bavi seks radom kao transvestit.

„Pinter nam je u više navrata forvardovao intervjue i izjave koje je davao i zahtevao da ih objavimo, što smo mi odbijali jer su izjave bile pune mržnje i kleveta prema osobama koje je u tom trenutku targetirao. Eto sada sam na red došao i ja. Živimo u vremenu kada istina više nije važna i da svako preko društvenih mreža može da iznosi laž i klevete i dok dođete do pravde vaša reputacija je uništena“, izjavio je Predrag Azdejković za GayEcho.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi