Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  UNS donirao zaštitne maske redakciji portala E-Braničevo
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

06. 08. 2020.

Izvor: E-Braničevo

UNS donirao zaštitne maske redakciji portala E-Braničevo

Udruženje novinara Srbije obezbedilo je 10.000 zaštitnih maski, koje donira medijskim radnicima u čitavoj Srbiji.

U sklopu ove pomoći najvećeg novinarskog udruženja lokalnim medijima, i u redakciju Regionalnog internet portala E-Braničevo stigla je donacija od stotinu zaštitnih maski.

“Prava pomoć u pravom trenutku. Naši novinari svakodnevno, širom Braničevskog okruga idu na teren,dolaze u kontakt sa mnogo ljudi, sagovornika,  izlažu se opasnosti od zaraze. Takav je naš posao, da i u kriznim ,najtežim situacijama izveštavamo i informišemo javnost, pa nam zato neizmerno znači ova pažnja UNS-a. Za lokalne redakcije nije mali trošak da obezbede adekvatnu zaštitu za medijske radnike, sve ovo traje još od marta i ko zna do kada ćemo morati da radimo pod maskama. Hvala Udruženju novinara Srbije, čast nam je što smo se našli na spisku medijskih kuća kojima su pomogli da se u vreme epidemije zaštite i odgovorno obavljaju posao”, kaže Gordana Milenković, glavna i odgovorna urednica portala E-Braničevo.

Regionalni internet portal E-Braničevo na dnevnom nivou informiše javnost Braničevskog okruga vestima iz grada Požarevca i osam opština. Pored redakcije u Požarevcu, ima dopisnike u Petrovcu na Mlavi, Kučevu, Velikom Gradištu koji svakodnevno donose informacije iz celog okruga.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi