Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  (VIDEO) Policajac udario pendrekom novinarku Nova.rs
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 07. 2020.

Autor: Dragana Pandurević Jovović Izvor: Nova.rs

(VIDEO) Policajac udario pendrekom novinarku Nova.rs

Na novinarku našeg portala Milicu Božinović, koja večeras s lica mesta prati dešavanja u Beogradu, nasrnuo je policajac dok je pokušavala da pruži pomoć jednom od povređenih u nemirima.

Do incidenta je došlo na Trgu Nikole Pašića ispred zgrade “Borbe” dok je Božinović uživo prenosila dešavanja na Fejsbuk profilu Nova.rs. Ona je u jednom trenutku pokušala da priđe muškarcu koji je povređene glave sedeo na samom ulazu u zgradu “Borbe”, dok je njegova supruga pored molila za pomoć.

Našu novinarku su policajci sprečili da čoveku koji je krvario da maramicu, a kad je pokušala da im objasni da se tu nalazi službeno kao novinar, jedan od njih ju je udario pendrekom po zadnjici.

“Idi, bre, svojim putem, bre”, rekao joj je jedan policajac, dok mu je drugi dobacivao “da je ne dira”. Tad ju je i udario.

Incident se može videti na snimku:

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi