Naslovna  |  Aktuelno  |  Vesti  |  RTV formira Odbor za bezbednost i zdravlje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

02. 07. 2020.

Izvor: RTV

RTV formira Odbor za bezbednost i zdravlje

Obrazovanjem Odbora za bezbednost i zdravlje, čije je formiranje, na današnjem sastanku sa predstavnikom Sindikata "Nezavisnost JMU RTV" Predragom Novkovićem, inicirao generalni direktor pokrajinskog javnog servisa dr Miodrag Koprivica, naša medijska kuća otići će korak dalje u zaštiti svojih zaposlenih.

Želja rukovodstva RTV-a je da i pored svih preduzetih mera zaštite od pojave i širenja zaraze i spremnosti za razgovor i saradnju sa sindikatima, i formalno precizira obaveze Odbora, u kojem bi tri člana predložili reprezentativni sindikati, a dva člana Poslodavac. Cilj je, složili su se učesnici sastanka, da svi zajedno učestvuju i doprinesu povećanju zdravstvene zaštite radnika.

Sastanku je prisustvovao i direktor Centra za korporativnu bezbednost RTV-a Branislav Đurić, koji je precizirao da je u RTV, od momenta kada da je u našoj zemlji registrovan virus korona, uspostavljen sistem, koji je u skladu sa zvaničnim merama i preporukama i da su četiri radnika koji su pozitivni na korona virus na bolovanju, te da su njihovi kontakti postupili u skladu sa instrukcijama zdravstvenih ustanova.

Na sastanku je zaključeno i to da je neposredan razgovor jedini pravi put za konstruktivnu i profesionalnu saradnju, koja je usmerena, pre svega, na poboljšanje socijalno, ekonomskog i radno-pravnog statusa zaposlenih.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi