Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Полиција да пронађе ко је узнемиравао Душана Млађеновића са Н1
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

26. 05. 2020.

Извор: УНС

УНС: Полиција да пронађе ко је узнемиравао Душана Млађеновића са Н1

Удружење новинара Србије (УНС) позива полицију да утврди ко је узнемиравао новинара телевизије Н1 Душана Млађеновића и тужилаштво да покрене поступак против те особе. Млађеновићу је данас њему непозната особа на улици рекла да ради за „издајничку телевизију“ и да је „продана душа“.

Млађеновић је УНС-у рекао да је данас, док је пролазио улицом са дететом, старији човек изашао из зграде и рекао да му је нешто испало, због чега се он окренуо.

„Рекао ми је да ми је испало Ђиласових 100 евра, а затим ме питао како ме није срамота да радим у издајничком медију, да ли сам Шиптар или балија, да смо продане душе и да треба да ме је срамота”, рекао је УНС-у Млађеновић и додао да му се тај човек истим речима на улици обратио и пре два месеца. Каже да је своје уреднике обавестио о овом инциденту.

УНС истиче да је неприхватљиво узнемиравање новинара и да оно за последицу може имати угрожавање њихове безбедности.

Коментари (2)

Остави коментар
сре

27.05.

2020.

Слободан Ћук [нерегистровани] у 19:28

ЈАДНО!

Да није тужно, било би смешно!

Одговори
сре

27.05.

2020.

dragiša [нерегистровани] у 18:15

NACIONALNI,ILI MEDJUNARODNI PROBLEM?!

Nikako ne opravdavam.Ali,da li je UNS ,ili N1 registrovao šta znači kada ti isti novinari(N1,ili Nove S) se sprdače i dobacuju na konfrenecijama za štampu drugim novinarima(neću da pominjem kojih redakcija) a da niko nije reagovao.Vidim N1 to diže na kojekakve visine,maltene medjunarodni problem, a UNS to podržava. Ne možete gospodo da gradjanima koji gledaju razne televizije u Srbiji i čitaju razne novine da zabrane da imaju svoj stav .Uostalom i nopvinari su javne ličnosti i trebva da istrpe da neko iskaže takav stav.Ponavljam : nikakav napad na novinare,ali niti stvarati od novinara N1 neke nedodirljive(a nisu ni nezavisni,ni profesionalni,kao što nisu ni novinari napriemr Pinka, Informera,Danasa,Vremena,Hepija,Nedeljnika...) ,da su to učinili NUNS,ili NDNV ,ok, to bi bilo uobičajeno,ali UNS?! Višegodišnji član UNS-a

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси