Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Власт у Горњем Милановцу да се равноправно односи према медијима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

02. 06. 2016.

УНС: Власт у Горњем Милановцу да се равноправно односи према медијима

УНС протестује због селективног позивања медија на догађаје у Горњем Милановцу и тражи да општинско руководство медије без изузетака позива на догађаје. УНС истиче да су јуче милановачки медији добили званично саопштење о томе да је председник Општине Дејан Ковачевић са надзорним органом Коридора Србије Гораном Дуњићем и сарадницима обишао трасу ауто-пута од Брђана до Бољковаца.

На овај догађај била је позвана само телевизија Телемарк, док новинари Таковских новина, портала ГМ инфо као ни дописници централних медија из овог места нису били обавештени.

Дописник Вечерњих новисти Милорад Бошњак рекао је за УНС  да  ово није први пут да их не зову и да не планира да објави саопштење које му је нахнадно прослеђено. „ Нису нас звали јер се боје да бисмо поставили неко питање које им не одговара јер ту има много нерешених ствари“, објашњава Бошњак.

УНС-у је у Општини речено да су  челници у обиласку флотације "Рудник" и да се неће враћати до краја радног дана, а да нико од присутних није надлежан да одговори на питање зашто се на догађаје од јавног значаја позивају само поједини медији.

УНС подсећа да је власт у Горњем Милановцу пре три дана поништила већ расписан конкурс за суфинансирање медијских садржаја од јавног значаја који је био у складу са прописима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси