Насловна  |  Саопштења  |  Новинари са Косова позивају Богдановића и Тијанића у Митровицу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

13. 11. 2009.

Новинари са Косова позивају Богдановића и Тијанића у Митровицу


Друштво новинара Косова и Метохије и Удружење новинара Србије позивају Горана Богдановића, министра за Косово и Метохију и Александра Тијанића, директора Јавног сервиса, да лично дођу у Косовску Митровицу и да у директном контакту обавесте српске новинаре на Косову и Метохији о својим намерама и плановима кад је реч о судбини њихових колега запослених на Јавном сервису, као и о најављеној владиној подршци мрежи српских медија на Косову.

Новинари који живе на Косову и Метохији траже од Богдановића и Тијанића да у уторак, 17. новембра, у 13 часова дођу на састанак у Косовску Митровицу како би новинари, о чијој се судбини ових дана разговара и одлучује у Београду, имали прилике да им поставе конкретна питања у вези са плановима Јавног сервиса и Владе Србије када је у питању информисање са Косова и на Косову.

Удружење новинара Србије подсећа да новинари који живе на Косову и Метохији имају право на информације из прве руке кад је о њиховој судбини реч. Најмање што су одговорни у Влади Србије и Јавном сервису дужни да учине је да дођу на директан разговор са њима, уместо да им шаљу нејасне и контрадикторне поруке преко новинских агенција и из београдских телевизијских студија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси