Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Оливера Ковачевић је председница Суда части УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

04. 12. 2015.

УНС: Оливера Ковачевић је председница Суда части УНС-а

Удружење новинара Србије (УНС) подсећа јавност да је уредница Радио телевизије Србије Оливера Ковачевић уједно и председница Суда части УНС-а. Поводом критика које су на њен рачун изнеле Српска напредна странка и Покрет социјалиста, УНС снажно подржава њено право да слободно јавно износи своје мишљење. УНС сматра да изјава коју је Оливера Ковачевић дала Куриру не може да представља „брутално мешање у рад истражних органа“, како се тврди у саопштењу СНС-а.

  

 

 

Коментари (7)

Остави коментар
уто

05.01.

2016.

Комнен Коља Сератлић [нерегистровани] у 10:11

Ви и не знате шта је нопвинар

Није Оливера новинар, она је питалица, исто као и госпођа Бећковић. Шта су те две даме написале у свом "новинарском" стажу - ништа. Молим вас још једном (и раније сам постављао то питање) да се донесе одлука да водитељи или као би сте рекли водитељице, не могу бити новинари. И ово је пример да нико не пита чланство УНС-а. Све је у рукама госпође Смајловић. Она ја поштовалац разних Оља. Све је то једна клапа која се међусобно испомаже, једни друге хвале, награђују. Срмота ме је што живим у овом времену. Све видим, осјећам, знам а не могу ништа да предузмем.Та немоћ убија, разара. Нисам само ја у том положају.

Одговори
нед

13.12.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 18:07

komentar

U današnje vreme gebelsovske propagande, koju lansira reakcionarno-buržoaska garnitura na vlasti, nije dozvoljeno novinarima da se bave svojom profesijom. Nije poželjno vlastodržcima postavljati pitanja, to je i nemoguće, a i kad se na jedvite jade postave, ta pitanja obavezno ostaju bez odgovora. Srpska napredna stranka je, ustvari, Srpska Nato stranka, a Pokret socijalista je, ustvari , Pokret nacionalsocijalista, baš kao i onaj Hitlerov. Na vlasti je najgora vlada do sada!
REVOLUCIJA JEDINA SOLUCIJA!

Одговори
пон

07.12.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 13:03

Selektivno

Valjda je prvo novinar , pa tek predsednica Suda časti. Stvarno ste izgubili kompas . Selektivno se bavite odbranom novinara.

Одговори
нед

06.12.

2015.

nikanonymous [нерегистровани] у 22:17

a

A ćutali smo kada je ukinut Utisak,tako nam i treba

Одговори
пет

04.12.

2015.

kaca [нерегистровани] у 20:20

bravo olja

Olja je dobar i ostrouman novinar. Pristojna izjava iza koje mogu da stanu svi razumni ljudi

Одговори
пет

04.12.

2015.

Слободан Ћук [нерегистровани] у 18:27

ИНЕРЦИЈА

Чини ми се да је стајање УНС у одбрану О.К. ствар инерције, новинар (уредник) је, па још и председница Суда части,па морамо да је бранимо. Можда врхушка УНС тако и мисли, али не верујем да њихово мишљење дели већина чланства, а сигурно не они који деценијама познају О.К. и "њен" рад. Због тога би било упутно чути и мишљење чланства, па било да су они редовни, придружени, приправни .... о томе, шта треба да буде делатност рада УНС и да ли ту спада и одбрана лика и дела сваког ко седи у његовом руководству.
Све више губите компас. Разапели сте се између потребе да браните оне који су вас довели на чело УНС, професије којом се бавите и економских интереса. Направили сте Статут по својој мери, који вам омогућава да се бескрајно вртите са функције на функцију, састав Скупштине (са правом гласа) увек је исти.....
Важно је да ви дајете подршку!

Одговори
пет

04.12.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 18:01

uslov

Budi plavuša i sva su ti vrata otvorena.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси