Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Недопустиве претње посланика СНС-а Дејана Ковачевића новинарима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

24. 06. 2015.

УНС: Недопустиве претње посланика СНС-а Дејана Ковачевића новинарима

Удружење новинара Србије (УНС) протестује због претњи новинарима које је пре десетак дана за скупштинском говорницом у Горњем Милановцу упутио одборник Српске напредне странке (СНС) Дејан Ковачевић. Дејан Ковачевић, одборник СНС-а у Горњем Милановцу, али и посланик у Скупштини Србије, претио је онима који су писали о физичком нападу његових партијских колега на одборника ДСС-а Владислава Васића.

 

На предлог да се формира Анкетни одбор који ће испитати случај напада на одборника ДСС-а, Ковачевић се на седници Скупштине томе успротивио и рекао да је то посао надлежних органа, а да СНС нема разлога да се тога плаши.

"Сви остали имају разлог за страх, чак и они који су по новинама писали шта се десило", рекао је тада Ковачевић, преноси Бета.

На позиве УНС-а Ковачевић није одговорио.

УНС подсећа да је за угрожавање сигурности претњом особама које обављају посао од јавног значаја информисањем запрећена казна од шест месеци до пет година затвора.

Коментари (2)

Остави коментар
сре

24.06.

2015.

Дејан [нерегистровани] у 17:59

Re: Одговор на коментар

Крајње је време да председник Српске напредне замке ућутка своје ботове. који депласирају сваки здрав дијалог на порталима. Што се тиче понашања одборника и посланика Ковачевића - да је полагао тест интелигенције, опште културе или психо-тест не би ни пришао месту које је заузео.

Одговори
сре

24.06.

2015.

anonymous [нерегистровани] у 16:11

DS

Da,da demokrate opet izigravaju zrtve.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси