Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Б92 да поштује уговор о емитовању „Утиска недеље“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

27. 09. 2014.

УНС: Б92 да поштује уговор о емитовању „Утиска недеље“

Удружење новинара Србије (УНС) позива Телевизију Б92 да поштује уговор о емитовању емисије „Утисак недеље“ који Оља Бећковић и Продукцијска група Мрежа имају са том кућом. Веома је тешко поверовати у тврдње пословодства Б92 да развојни планови Телевизије Б92 изискују премештање утицајне и гледане ауторске емисије „Утисак недеље“ на кабловски канал Б92 Инфо.

Уколико Телевизија Б92 прекрши важећи уговор са Ољом Бећковић, само ће се појачати сумње у образложења пословодства ове медијске куће.

Коментари (5)

Остави коментар
чет

09.10.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 17:36

Re: medijski mrak

Olja Beckovic jeste godinama vodila polit.pamflet koji je odgovarao tadasnjoj klimi ali se nije PRODALA kao vecina novinara u Srbiji...ostaje pri svome stavu koji je imala i ja joj skidam kapu zbog toga!To se Gospodine zove SLOBODA MEDIJA...a trenutno imamo nista drugo no MEDIJSKI MRAK!!!

Одговори
уто

07.10.

2014.

VOJA [нерегистровани] у 10:27

rgvmilutinovic@gmail.com

Televiziju B92 ne kontroliše niko od domaćih političara i ljudi iz Srbije naročito ne premijer Aleksandar Vučić, nikoga nebranim niti kudim ali ni vladajuća SNS ni sam Vlada nemaju kontrolu i uticaj na B92

Одговори
уто

30.09.

2014.

Комнен Коља Сератлић [нерегистровани] у 20:43

Велика брука

Уважени господине Брајовићу,
Обраћам се Вам и молим да заштитите УНС да се не брука. Коме је у интересу да штити О. Бећковић нека је штити у своје име, а не у име свеколиког чланства УНС-а. То је , драги Брајовићу, велика игра. Зашто се УНС толико залаже за Утисак и госпођу Бећковић. Зашто се УНС мијеша у односе Бећковићка - Б92. Уосталом, сваки уговор се може раскинути. Није Бећковићка запослена у Б92 па је неки силник истерује на улицу да гладује . У том случају бих и ја тражио заштиту Бећковићке. Она има Уговор да само користи ту ТВ кућу. Она је посебна фирма и то сетринсака. Сваки уговор има калузулу како и када му престаје важност, под којим суловима. Затражићу јавно смејњивање госпође Смајловић. Сакупићу макар стотину потписа чланова УНС-а. "Удружење новинара Србије (УНС) позива новинаре и јавност да потпишу петицију "Вратите нам Утисак". Позивате нас чланов, новинаре, плус јавност. То је смијешно и тужно, драги Нино.Јавност позивате. О темпора о морес. Где има примера у свијету да један те иста емисији, без уношења неких освежавајућих промена траје 23 године. Шта се ово догађа са УНС-ом. Неко је већ написао, народ гладује, а ја подсећам, земља је у провалији, чекају нас, драги Нино, црни дани и уместо да се УНС бави важнијим проблемима, замајава се са Ољом Бећковић, која је давно сама морала укинути ту антисрпку емисију. УНС није засметало што Бећковићка назива Вучића "дечко". Немам ја ништа са Вучићем, усоталом читајте моје текстове , али се не може председника Владе звати "дечко". То може неко са улице, а ви се сви, чак свеколики УНС потурате за ту поприличном осиону госпођу.чије је и васпитање у питању са овим "дечко". Још једном, молом Вас лично господине Брајовићу да УНС престане да се овако навијачки, као да је Цвена Звездса ули Партизан, понаша.

Одговори
нед

28.09.

2014.

dejanpanic [нерегистровани] у 15:52

bravo botovi...

ZAR POSTOJI VECI PAD JEDNOG LJUDSKOG KARAKTERA OD OVOG KOMENTARA KOJI JE UPRAVO IZ NECIJEG PRODANOG RAZUMA IZASAO....... Zar svi botovi, mislite da ce Vucic vladati kao Tito ili Kim u Severnoj Koreji,vecno,nece dragi botovi,nece....ali,za vas to i tako nema znacaja,prodacete vi svoj karaktern kojeg nemate sledecem koji to bude od vas zahtevao da prodate.......

Одговори
суб

27.09.

2014.

anonymous [нерегистровани] у 23:43

Da se zna!

Voleo bih da znam ko "stoji" iza, najblaže rečeno, neubedljivog saopštenja UNS.Zašto podležete šaršijskim interesima i plitku emisiju proglašavate gledanom i dodeljujete, uz put, još kojekakve epitete koje nemaju blage veze sa istinom. Napravite kompetentnu anketu i videćete šta mi, običan gledalački puk, mislimo o, ipak, uvaženoj Olji. Vodila je godinama polit. pamflet koji odgovara tadašnjoj klimi, ali se vreme promenilo i više - ne može dalje tim tokom. Šta bi bilo da sad ja tvrdim da su Tabloid ili Informer i slični perjanice srpskog novinarstva. Ma, hajte, molim vas! Poštovanje UNS, ali mi u ovom slučaju ličitite na fudbaldski tim koji je, umesto na sredinu terena, istrčao na atletsku stazu. Promislite o tome. Ukoliko sve ove redove ne prebrišete?!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси