Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Обреновачки медији и даље без помоћи Града Београда
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

18. 08. 2014.

УНС: Обреновачки медији и даље без помоћи Града Београда

Удружење новинара Србије (УНС) поново позива градоначелника Београда Синишу Малог да испуни обећање и помогне РТВ Маг из Обреновца и месечнику “Обреновачка хроника” који су претрпели велике штете у мајским поплавама. УНС подсећа да је након најављене продаје 263 службена аутомобила који су били вишак у возном парку органа и служби Града Београда, градоначелник Синиша Мали обећао да ће, уколико остане возила, помоћи РТВ Маг и да ће новац прикупљен на овај начин бити усмерен за помоћ пострадалим у поплавама.

 

На  јавном надметању у јуну продато је 54 возила и тада је најављено да ће “сви преостали аутомобили бити донирани угроженима од поплава, по утврђеној листи приоритета”.

УНС подсећа градоначелника да је од тада прошло више од два месеца, а помоћ још увек није стигла.

УНС истиче да је правовремено, објективно и потпуно информисање преко потребно грађанима Обреновца. Иако је РТВ Маг успела да поново покрене емитовање телевизијског програма, неопходна су и бар два аутомобила и гориво како би ова телевизија могла да грађанима Обреновца пружи неопходне информације.

УНС и даље очекује да ће градоначелник разумети важност правовременог и објективног информисања и да ће у најкраћем року омогућити да обећана помоћ стигне обреновачким медијима.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси