Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Одајмо пошту Славку Ћурувији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

10. 04. 2013.

УНС: Одајмо пошту Славку Ћурувији

Сутра се навршава 14 година од убиства уредника и власника листа Дневни телеграф Славка Ћурувије. УНС позива колеге и пријатеље Славка Ћурувије да дођу сутра,11. априла у 12 часова у Светогорску 35, где је Славко мучки убијен, да заједно са члановима породице и представницима НУНС-а код спомен-обележја положимо венце и запалимо свеће.

УНС подржава и цени досадашњи рад Комисије за истраживање убистава новинара и верује да ће ово бити последња годишњица коју ћемо обележити без доказа довољних за подизање оптужнице против убица и налогодаваца.

УНС очекује да полиција, БИА и тужилаштво сарадњом и без икаквих калкулација ставе на располагање све расположиве доказе Комисији за истраживање убистава новинара и најзад разреше убиства и околности смрти Славка Ћурувије, Милана Пантића и Даде Вујасиновић.  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси