Насловна  |  Саопштења  |  УНС осуђује напад Драгана Којића Кебе на телевизијску екипу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

07. 12. 2012.

УНС осуђује напад Драгана Којића Кебе на телевизијску екипу

Удружење новинара Србије (УНС) осуђује напад Драгана Којића Кебе на екипу емисије “Папарацо лов” која се емитује на телевизији “Пинк”. Физички насртај догодио се синоћ када је новинарска екипа пратила певача народне музике, који је приметивши њихов аутомобил пришао и по речима аутора емисије Дарка Поповића, отворио врата и уз претње и псовке два пута ударио сниматеља Станислава Тепића и поломио му камеру.

 

“Којић је, такође, екипи одузео кључеве од аутомобила и поломио брисаче”, рекао је Поповић УНС-у.

УНС подсећа да је изменом Кривичног законика за угрожавање сигурности новинара на радном задатку односно лица која обављају посао од јавног значаја информисањем запрећена казна затвора од једне до осам година.

Коментари (2)

Остави коментар
суб

08.12.

2012.

Svetozar Gunic [нерегистровани] у 01:19

TV DAJE SEBI PREVISE PRAVA

Dragan Kojic Keba se ipk trebao uuzdrzati i naci prigodniji nacin da se odbrani od nasrtljivih televizijskih poslenika.Oni sebi daju za pravo da rade sve i svasta i da zaglupljuju svojim tv emisijama gledaoce,kopirajući strane televizijske programe.Svaka cas u televiziji rade i znanci,ali ima puno diletanata,izopacenog razmisljanja koji sprovode svoje ideje.Mozda bi kod zapošljavanja veliku ulogu odigrali psihajtri koji bi analizirali ličnosti i tada ne bi bilo toliko gluposti na televiziji...

Одговори
пет

07.12.

2012.

Sasa Milosevic [нерегистровани] у 17:01

journalist92@gmail.com

Sta ocekivati drugo od jednog primitivca kakav je taj Keba, koji je zakazivaO press konferencije da bi opisivao svoj " aljkav seks" sa zenom sa kojom ima vranbracno dete i kojoj je trebalo 10 godina, da u ovom trulom sistemu, dokaze da je on otac.
Sta ocekivati od coveka koji trudnoj zeni preti likvidacijom ukoliko ne odustane od tuzbe za vanbracno ocinstvo, hvatajuci se za Djinjidjicevo ime i poznantvo sa Mladjanom Dinkicem, ali je zahvaljujuci akciji tadasnjih medija kao i Suda za ljudska prava morao da se povuce u svoju jazbinu.
Ta zena je njegova nocna mora ( posebno alimentacija i silna lova koju je mora da joj isplati i jos isplacuje) pa umesto da krivi sebe zbog nepromisljene seksualne avanture koja ga danas kosta desetine hiljada evra, on krivi medije, sto je i koren njegove agresivnosti prema svemu sto nosi kameru. Posbeno te paparazzo misije, koje realno i nisu novinarstvo, ali im on tako daje na znacaju, jer se verovatno boji da ga opet ne UKEBAJU u novoj seks avanturi...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси