Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Председник Скупштине Зајечара да се извини Слађани Томић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

27. 11. 2012.

УНС: Председник Скупштине Зајечара да се извини Слађани Томић

Удружење новинара Србије протестује због напада председника Скупштине града Зајечара Ивана Јоковића на новинарку Бест телевизије Слађану Томић. Након одлагања седнице Скупштине Града, која је требало да буде одржана данас, за 4. децембар због недостатка кворума, новинарка Томић је председнику Јоковићу испред скупштинске сале поставила питање „Шта се дешава председниче?“, после чега јој је он отео микрофон и бацио га на земљу.

 

 

УНС тражи од пресдедника Скупштине града Зајечара да се извини новинарки Слађани Томић због данашњег напада.

УНС осуђује малтретирање медијских радника на радном задатку и тражи заштиту новинара и омогућавање права на рад и слободно обавештавање.

Коментари (9)

Остави коментар
сре

28.11.

2012.

anonymous [нерегистровани] у 01:03

ma daj

Ona nije novinar,vec osoba sa zavrsenom trogodisnjom srednjom skolom. Valjda se za novinarstvo ljudi skoluju na fakultetima koliko ja znam, a ovakvih "novinara" na Best televiziji,ima koliko hocete...

Одговори
уто

27.11.

2012.

haha [нерегистровани] у 22:30

hahaha

COVEK JE BACIO MIKROFON !!!!!!
SPASAVAJ SE KO MOZE !!!!!!

biseri...

Одговори
уто

27.11.

2012.

shuki [нерегистровани] у 22:30

nekad i sad

Nije ovde rec o televiziji,novinar radi svoj posao,politicar takodje,bar bi tako trebalo.Ako neko ko je ovlascen postavi pitanje o javnom dogadjaju,ako je nesto informativnog karaktera,onda i onaj koji je nesto pitan o tome treba bar pristojnije da se ponasa,bilo bi dovoljno: "nemam komentar".A ovako...

Одговори
уто

27.11.

2012.

Marko rakija Milovanovic [нерегистровани] у 22:11

Sasa Duznik Mirkovic laze kao I u kampanji

Nekada gledana lokalna televizija u rukama bezkrupuloznog coveka koji koristeci.lazi I neistine pokusava da preotme vlast I.promeni volju gradjana iskazanu na izborima, kao novinar druge lokalne televizije bio sam prisutan danas u gradskoj.kuci I tvrdim da je ta prica oko mikrofona izmisljotina I montirana protiv gospodina Jokovica, svi znamo ko je ta novinarka. I ona pokusava na sve nacine da isprovocira gospodina Jokovica, prati ga po holu neumesnim pitanjima I provokacija, dolazi do slucajnog kontakta I njoj ispada mikrofon, to je cela istina te price...iako ta nekada gledana televizija nema ugovor sa gradskom.upravom I nije ni imala pravo da unosi kamere u gradsku kucu, to su ucinili protiv zakonito kao I sto sve cine pod vodjstvom.Sase Duznika Mirkovica, koji je duzan milione I pokusava da preotme vlast u gradu da bi namirio tajkune od kojih je uzimao novac za svoje bahanalije, dzipove, izbore I.slicne stvari, vodio je najprljaviju kampanju u Srbiji, sluzio se samo lazima, odmah nakon izbora preleteo u drugu partiju, prisljamcio se Vucicu I misli da moze da se ponasa kako hoce..mozda u svome selu, u Bela reci

Одговори
уто

27.11.

2012.

pokret radnika i seljaka [нерегистровани] у 19:55

bese to nekad TV

Ta televizija ne lici na nekadsnju televiziju.Sad je to televizija jednog coveka i mislim da je gledanost na jako niskom nivou.Zalosno.

Одговори
уто

27.11.

2012.

Драган Мраовић Мрав [нерегистровани] у 17:51

nasilnicko ponasanje

То што је урадио Иван Јоковић је насиље. УНС мора другачије да реагује, ако је тако како УНС описује, не саопштењима, већ кривичном пријавом за насилничко понашање. Као бивши зајечарац, стидим се таквог Јоковића, али верујем да таквих има познајући средину. Дајте малима власт и уверићете се.
Драган Мраовић књижевник и члан УНС

Одговори
уто

27.11.

2012.

anonymous [нерегистровани] у 17:47

Re:

Ma daaa! Ona je kriva! Bacila je sama mikrofon na pod da bi iscenirala incident! Samo ima jedan "problem"! Postoji video snimak gde se tacno vidi sta doticni "gospodicic" radi!

Одговори
уто

27.11.

2012.

novinar [нерегистровани] у 17:19

Timočka krajina

URS je bahat u svojim postupcima s novinarima. Nije ovo prvi put da se lokalni moćnici ove političke grupacije ovako ponašaju!

Одговори
уто

27.11.

2012.

anonymous [нерегистровани] у 16:26

ISTINA!

A da li ste proverili da li je ovo istina? Ovo nema veze sa zivotom, sto cete videti u vestima. Morate proveriti i sta ta novinarka radi u Zajecaru. Stalno pricate o pravima novinara, a gde su njihove obaveze?!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси