Насловна  |  Саопштења  |  УНС шокиран убиством новинара Љубомира Кучића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

15. 10. 2012.

УНС шокиран убиством новинара Љубомира Кучића

Удружење новинара Србије (УНС) шокирано је вешћу о убиству пензионисаног новинара Танјуга Љубомира Кучића, који је јутрос у пет сати на смрт претучен испред новинског киоска у Булевару уметности на Новом Београду.

Осамдесетдвогодишњи Љубомир Кучић рођен је у Београду, а цео радни век провео је у новинског агенцији Танјуг, у којој се запослио 1958.године као преводилац у економској редакцији, да би остатак каријере провео као спољнополитички новинар.

Колега Кучић био је члан УНС-а од 1959. Говорио је енглески, немачки, руски и француски језик, био је Танјугов дописник из Берлина и заменик директора Танјуговог Међународног прес центра.

Коментари (3)

Остави коментар
пон

29.10.

2012.

anonymousljiljana [нерегистровани] у 17:45

Tražimo objašnjenje

shrvana sam ovakvom vešću, gde je tu zdrav razum, mislim da nam organi bezbednosti duguju objašnjenje kako je moglo nešto ovako da se dogodi uvaženom čoveku te dobi, zar smo postali objekat iživljavanja ? Koji su uopšte rzlozi ovakvog čina, nije moguće da se ne mogu otkriti počinioci.

Одговори
уто

16.10.

2012.

Cvetic Gordana [нерегистровани] у 06:09

uzasan cin

Na ovakvu vest covek samo moze da se sablazne! Gde mi zivimo?

Одговори
уто

16.10.

2012.

anonymousDrinska [нерегистровани] у 00:34

Zar i u STAROSTI?

Obicno su nam stradali mladji kolege novinari...Zar i "stariji"dodjose na red?Duzni smo da saznamo desava se to u Nasem Novom Beogradu...Nedostajace medju Veteranima...Saljemo mu Poslednji Pozdrav...Ove srede trajace duze Tisina...Svi Veterani...

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси