Насловна  |  Саопштења  |  Није време за исељење
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

31. 03. 2008.

Није време за исељење

Суботичка канцеларија Удружења новинара Србије упућује апел Националној служби за запошљавање да у договору са руководством Радио Суботице што пре пронађе обострано прихватљиво решење, када је у питању коришћење редакцијских просторија на Путу Јована Микића, које Радио Суботица користи још од 1977. године.

Радио Суботици достављена је у петак пресуда, којом се овај радио обавезује да у року од 15 дана од правоснажности пресуде испразни просторије и врати их у посед Националној служби за запошљавање.

Радио Суботици, која програм емитује на српском, мађарском и хрватском језику, недавно је додељена општинска фреквенција. Суботичка канцеларија УНС-а подсећа јавност да овај радио на јесен очекује приватизација, те да би додатни спорови око коришћења просторија могли само да закомпликују тај процес и судбину Радио Суботице.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси