Насловна  |  Саопштења  |  Локални повереник претио смрћу новинару Радио Гораждевца
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

27. 08. 2007.

Локални повереник претио смрћу новинару Радио Гораждевца

Удружење новинара Србије (УНС) и Друштво новинара Косова и Метохије (ДНКиМ) најоштрије осуђују претњу коју је данас новинару Дарку Димитријевићу (Радио Гораждевац), после објављеног истраживачког прилога, телефоном упутио заменик координатора за Општину Пећ Југослав Стевановић, речима „добићеш ти као одговор метак у главу“.

Димитријевићу је телефонски прећено смрћу после прилога о лековима за које се сумња да су две године уместо у Гораждевац у Метохији завршавали у приватним апотекама Србије.

Овом инциденту претходиле су неосноване оптужбе које је општински координатор за Пећ Радојко Дунић, иначе брат Југослава Стевановића, упутио на рачун Радио Гораждевца.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси