Насловна  |  Саопштења  |  УНС и УНС на Косову: Српска листа да без селекције позива новинаре на догађаје од јавног значаја
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

15. 08. 2021.

Аутор: УНС

УНС и УНС на Косову: Српска листа да без селекције позива новинаре на догађаје од јавног значаја

Удружење новинара Србије (УНС) са својим огранком на Косову и Метохији протестује због селективног позивања новинара приликом предаје листе кандидата Централној изборној комисији у Приштини од стране Српске листе, за локалне изборе на Косову и Метохији. Српска листа је предала листу кандидата јуче, 14. августа, а на догађај није позвана већина медијских кућа, како локалних, тако и дописника са Косова и Метохије.

УНС и УНС на Косову подсећају да ово није први пут да Српска листа селективно позива медије на догађаје, а такође и да прави селекцију медија којима њихови представници дају изјаве.

УНС и УНС на Косову траже од представника Српске листе, као и особа задужених за контакте са медијима, да новинаре третирају једнако и да осим саопштења која шаљу, на догађаје позивају све извештаче, као и да одговарају на позиве медија.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси