Насловна  |  Саопштења  |  Додик да се извини дописници Бете - Полиција да истражи претње фоторепортеру листа Ало
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

02. 06. 2012.

Додик да се извини дописници Бете - Полиција да истражи претње фоторепортеру листа Ало

Удружење новинара Србије (УНС) осуђује увреде и претње дописници Бете из Бањалуке Љиљани Ковачевић које је данас на конференцији за новинаре у палати председника Републике Српске изрекао Милорад Додик.

Председник Републике Српске Милорад Додик је у друштву министра полиције Републике Србије Ивице Дачића и заменика српског премијера, новинарки Бете поручио да више не долази и додао "бришите одавде".

УНС сматра да је овакав поступак високог јавног функционера недопустив и тражи од Милорада Додика да се извини колегиници Ковачевић и да све неспоразуме са новинарима решава на цивилизован начин користећи права које му пружају закон и кодекс новинарске професије.

УНС је запањен поступком кошаркаша Владимира Дашића који је приморао фоторепортера листа "Ало" да уђе  у такси, избрише фотографије које је претходно начинио испред зграде у Београду из које је излазио црногорски репрезентативац.

УНС тражи да полиција истражи све околности овог тешког инцидента.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси