Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурс за уредника сајта НУНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

16. 12. 2011.

Конкурс за уредника сајта НУНС-а

НУНС ускоро покреће нови веб сајт чију израду је помогао IREX.

Тим поводом, НУНС 15. децембра 2011. расписује конкурс за уредника сајта. Рад се заснива на Уговору о ауторском делу на период од годину дана, са могућношћу обнове уговора.

Заинтересовани треба да пошаљу пријаве НУНС-у најкасније до 15. јануара 2012. електронском поштом на мејл press.sluzba@nuns.rs са назнаком Конкурс за уредника веб сајта.

Уз пријаву обавезно треба доставити професионалну биографију кандидата.

Посао уредника подразумева дневно ажурирање информативних садражаја сајта о активностима НУНС-а, као и о дешавањима у медијској делатности у Србији, региону и свету. Уредник ће бити задужен и за редовно информисање чланства НУНС-а путем newslettera (два пута месечно) и периодичног електронског часописа „Досије“, као и за редовну онлајн комуникацију са чланством. Обавеза уредника је и ажурирање НУНС-овог налога на фејсбуку, твитеру и другим друштвеним мрежама.

Потребна знања и вештине уредника сајта НУНС-а су добро познавање српског језика, активно познавање енглеског језика, новинарско и уредничко искуство, познавање медијског сектора, познавање ИТ система и основних МС апликација (Word, Outlook, IE, Excel), владање техникама напредног администрирања сајта, способност тимског рада и ефикасног пословног комуницирања.




Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси