Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурс за новинарску награду "Фрушка гора 2011"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

14. 12. 2011.

Конкурс за новинарску награду "Фрушка гора 2011"

Јавно предузеће "Национални парк Фрушка гора" расписује Конкурс за доделу новинарске награде "Фрушка гора 2011" за допринос у афирмацији вредности најстаријег Националног парка у Србији и јединог Националног парка у Војводини.

Награда се додељује за медијске прилоге у штампаним, електронским или онлајн медијима, који информишу широку јавност и активно учествују у афирмацији природних, културно-историјских, геолошких и других вредности Националног парка Фрушка гора.

Радови приспели на конкурс морају да буду објављени/емитовани на неком од медија у Републици Србији у периоду од 15. децембра 2010. године до 15. децембра 2011. Године.

Рок за подношење новинарских радова је 15. децембар 2011. године.

Радови треба да се предају у пет истоветних примерака (фотокопије, односно аудио/видео записи на аудио касети, на ЦД, МП3 или ДВД формату) у дирекцији ЈП "НП Фрушка гора", Сремска Каменица, Змајев трг 1, најкасније до 15. децембра 2011. године у 12,00 часова.

У прилогу доставити податке са пуним именом и презименом аутора, контакт телефоном, електронском адресом, именом и адресом медијске куће у којој ради и датумом када је и где рад објављен.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси