Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

23. 09. 2011.

Web Fest .ME 2011

Web Fest .ME је највећи регионални Интернет фестивал, посвећен промоцији и унапређењу Интернета и свих вредности које нам доноси глобална мрежа. Под слоганом ТИ СИ ВЕБ! Web Fest .ME 2011 припремио је два велика догађаја: Web Fest .ME такмичење за најбољи регионални Веб сајт/Веб пројекат, које ће трајати од 1. септембра до 17. новембра, и Web Fest .ME конференцију, која ће окупити најпознатије светске стручњаке из области Wеб индустрије и све људе из региона који живе од Интернета.

Такмичење за најбољи Wеб сајт/пројекат

1 . септембар – 17. новембар 2011.
Србија, Црна Гора, Хрватска , Словенија, Босна и Херцеговина, Македонија

Са жељом да промовише Интернет сцену у широј јавности и истакне квалитетне пројекте, пре четири године је покренуто такмичење за најуспешније и најквалитетније регионалне Веб пројекте/Веб сајтове.

Такмичење се одржава на сајтовима www.nadlanu.com и www.webfest.me и сви заинтересовани ће слободно моћи да пријаве сајтове.

Пријаве ће трајати од 1. септембра до 10. октобра, а гласање ће трајати од 15. октобра до 5. новембра 2011. године.

Свечана церемонија затварања, током које ће бити додељене Wеб Фест статуете и проглашени победници, биће одржана 17. новембра у Београду.

Web Fest .ME конференција

22. - 23. септембар 2011.
Хотел Сплендид, Будва, Црна Гора

Web Fest .ME је конференција на којој учествују успешне глобалне и локалне компаније из Интернет индустрије, укратко ‐ сви који живе кроз Wеб, за Веб и од Веб‐а. Осим регионалних и светски признатих експерата у области Интернета, на конференцији у Будви говориће и људи који имају статус славних личности на Интернету.

Matt Mullenweg, оснивач WordPress‐a и према мишљењу Business Inseder магазина, пети најмоћнији човек глобалне мреже, дефинитивно је најзвучније име
Web Fest .ME конференције.

Ово ће бити први пут да
Mullenweg гостује у региону, што ће бити јединствена прилика да се упозна неко ко је обликовао начин на који се блогује и размишља у свету дигиталне комуникације.

Tony Conrad, оснивач сервиса about.me, члан жирија чувене конференције TechCrunch и инвеститор из Силицијумске долине је друго велико име које ће се појавити током дводневне конференције у Будви, а покрај њега биће ту и Yong Lee, потпредседник GoDaddy‐а и многе друге кључне личности из Европе и Америке.

Детаљније информације о
Web Fest .ME 2011 можете наћи на интернет адреси: www.webfest.me


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси