Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Фото конкурс за 7. изложбу фотографија „Објективно“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

28. 10. 2019.

Извор: fotoasocijacija.org

Фото конкурс за 7. изложбу фотографија „Објективно“

Позивано све фоторепортере и фотографе који објављују у медијима, а из Војводине су, или су им радови настали у Војводини, да учествују на 7. годишњој изложби фотографија „Објективно“.

Изложба треба да буде одржана у Музеју Војводине 23. децембра 2019. године у склопу својеврсне фоторепортерска нове године која се у Новом Саду обележава више од пет деценија.

Селектор овогодишње изложбе је доајен југословенске фотографије Геза Ленерт, виши кустос је Даријуш Сами, организатор је Фото асоцијација Војводине, а традиционални партнер у организацији и домаћин манифестације већ седму годину за редом је Музеј Војводине.

Тема је слободна, неће бити примане политичке фотографије, фотографије црне хронике, као ни фотографије које не прођу селекцију.

Потребно је да своје најбоље радове пошаљете у високој резолуцији на адресу fotoasocijacija@gmail.com. Уз сваку фотографију потребна је и основна информација о томе шта је на фотографији.

Организатор изложбе ће селектоване радове израдити, опремити и изложити, а списак аутора са по једном изабраном фотографијом објавити у каталогу изложбе. Такође, у циљу промоције изложбе и аутора, организатор задржава право да у ту сврху одређене фотографије објави у медијима уз помињање аутора.

Слањем радова на овај конкурс сагласни сте са условима конкурса.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси