Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Почело пријављивање за УСАИД-ову Медијску летњу школу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

10. 07. 2019.

Извор: УСАИД

Почело пријављивање за УСАИД-ову Медијску летњу школу

УСАИД-ов Пројекат јачања окружења за одрживост медија организује Медијску летњу школу намењену младим новинарима, уредницима и менаџерима из тек основаних или младих медијских иницијатива, која ће трајати од 16-18. августа.

Тродневна школа је намењена и онима који о оснивању медија тек размишљају, а желе да стекну неопходна знања и вештине за развој одрживог медијског бизниса.

Школа ће, између осталог, фокусирати на теме: развој мисије, анализа циљних група, креирање релевантног садржаја, пожељни формати и извори садржаја, креирање уредничке и пословне политике засноване на подацима, интеракција с публиком и изградња заједнице, одрживи пословни модели, и друге.

Осим радионица и предавања намењених стицању знања и вештина неопходних за успешно пословање дигиталних медија у модерним тржишним условима константног технолошког развоја, полазници ће имати прилику да у неформалној атмосфери сазнају више о моделима добре праксе и упознају медијске експерте, ауторе подкаста и креаторе нових форми медијске комуникације, али и да се упознају са сличним иницијативама и граде нова партнерства и учвршћују међусобну сарадњу.  

Заинтересовани за учешће треба да попуне формулар који се налази на следећем линку најкасније до 31. јула у 17 часова, а обавештење о учешћу у летњој школи ће им бити послато до среде, 7. августа, уз све неопходне информације и детаљну агенду.

За сва питања се може јавити Мањи Бреберина на имејл адресу: sms.info@irex.org.

Коментари (1)

Остави коментар
сре

10.07.

2019.

anonymous [нерегистровани] у 17:44

ho ho

Opa, otvoreno ležu CIA parice na račune, truju se mladi i perspektivni petokolonaši, Amerika ne posustaje.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси