Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Позив за новинаре на семинар о ЕУ фондовима, ИПА програму и информисању о ЕУ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

12. 06. 2019.

Позив за новинаре на семинар о ЕУ фондовима, ИПА програму и информисању о ЕУ

Министарство за европске интеграције Владе Републике Србије, у сарадњи са Делегацијом Европске уније у Републици Србији и Удружењем новинара Србије (УНС), позива колегинице и колеге на семинар „ЕУ за тебе – o ЕУ фондовима, ИПА програму и изворима информисања о европским интеграцијама“.

Семинар ће бити одржан у уторак, 18. јуна са почетком у 12 сати у Прес центру Удружења новинара Србије у Београду (Кнез Михаилова 6/III).

Циљ обуке је да новинаре информише о кључним инструментима подршке Европске уније за спровођење реформи у Србији, као и резултатима и могућностима коришћења европских фондова.

Семинар ће отворити програмски менаџер Делегације Европске уније Маја Вучковић Крчмар.

О кључним инструментима подршке Европске уније за спровођење реформи у Србији говориће виши саветник у Министарству за европске интеграције Лука Пивљанин, док ће о медијском извештавању о ЕУ фондовима и перцепцији грађана учеснике семинара упознати начелник Одељења за комуникације у овом Министарству Ивана Ђурић.

Комуникациони експерт пројекта „Јачање видљивости и комуникационих активности ИПА програма“ Марина Ракић ће са колегиницама и колегама разговарати о изворима информисања о ЕУ на практичним примерима.

Пријаву за учешће на семинару са краћом професионалном биографијом и контакт подацима треба послати на имејл unsinfo1@uns.org.rs до петка, 14. јуна, до 12 сати.

Број учесника семинара ограничен је на 20. Предност ће имати пријављени кандидати из Београда и околине, јер ће семинари на исту тему бити организовани 27. јуна у Крушевцу и 9. јула у Суботици.

За колегинице и колеге који нису из Београда организатор ће сносити трошкове пута и смештаја. У потврди учешћа биће достављене детаљне информације о догађају.  

Агенда семинара налази се у прилогу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси