Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  ISC конкурс за предлог пројеката у оквиру Фонда за иновације
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

01. 04. 2011.

ISC конкурс за предлог пројеката у оквиру Фонда за иновације

Институт за одрживе заједнице (ISC) спроводи седмогодишњи програм Иницијативе заговарања грађанског друштва (CSAI) којим подржава грађанско друштво у Србији у настојању да помогне грађанима да преузму одговорност и остваре свој утицај на заједницу у којој живе.

Путем грантова, обуке и могућности умрежавања, овај програм помаже иницијативама грађана и организацијама грађанског друштва да делотворније изнесу своје приоритете, као и да координишу своје активности са државом и приватним сектором како би значајно побољшали квалитет живота људи. Овај програм је реализован уз подршку америчког народа преко Америчке агенције за међународни развој (USAID).

Сврха овог позива организацијама грађанског друштва (ОГД) је да подстакне увођење нових и иновативних приступа, тема и/или ресурса у решавању релеватних проблема у Србији.

Грантови ће бити додељени креативним предлозима пројеката који подстичу грађане да се ангажују и омогућавају им да утичу на позитивне промене у својим заједницама.

Препоручујемо ОГД да у оквиру својих предлога пројеката разраде стратегију интеракције са јавношћу користећи Интернет, друштвене медије и нове технологије.

Такође, подржавамо и друге врсте иновативних пројеката који не морају бити у вези са новим технологијама, као што су коришћење нових метода/модела јавног заговарања, подизања свести, јачања подршке грађана и сл.

Износ појединачног гранта ће се кретати од 15.000 до 25.000 долара, у зависности од потреба пројекта.

Позивамо заинтересоване организације да сва своја питања и предлоге у вези са конкурсом поставе путем званичних налога ISC-а на Фejсбуку и Твитеру:

Фejсбук дискусија

Концепте предлога пројеката можете доставити ISC-у путем онлајн формулара

Грантови у оквиру Фонда за иновације ће се додељивати у континуитету до 1. маја 2012. године, без рокова за подношење. Предлози пројеката се могу поднети ISC-у било кад у току године.

Више информација о конкурсу и Позив за подношење предлога пројеката можете погледати овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси