Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  SEEMO награда „Др Ерхард Бусек“ – За боље разумевање у јужној, источној и централној Европи - 2011
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

31. 03. 2011.

SEEMO награда „Др Ерхард Бусек“ – За боље разумевање у јужној, источној и централној Европи - 2011

Медијска организација за југоисточну Европу (SEEMO) расписала је конкурс за награду Др Ерхард Бусек за новинаре, уреднике, извршне директоре у медијима и медијске експерте, писце и тренере из области новинарства, који су својим радом дали допринос бољем разумевању у јужној, источној и централној Европи.

За награду могу бити кандидовани медијски радници који раде на подручју Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Србије, Косова, Албаније, Македоније, Грчке, Кипра, Мађарске, Словачке, Чешке, Пољске, Украјине, Белорусије, Молдавије, Румуније, Бугарске и Турске.

Вредност новчане награде, о којој ће одлучивати међународни жири је 3000 евра.

Крајњи рок за слање номинација за награду је 25. мај 2011. (сви материјали који су послати поштом треба да стигну најкасније до 25. маја 2011. године.)
Ради номинације за Др Ерхард Бусек – SEEMO награду, потребно је на контакт мejл послати објашњење номинације, биографске податке кандидата, релевантне пратеће материјале, као и контакт податке номинованог, али и онога ко номинује.

Пратећи материјали (CD, DVD, копије чланака, признања, препоруке) треба послати поштом, на адресу SEEMO канцеларије у Бечу, у виду копија, јер организатор трајно задржава конкурсну документацију. Видео, аудио и штампани материјали објављени на локалном језику требало би да имају кратак превод на енглески језик.

Уколико је реч о номиновању неке медијске куће или организације, потребно је доставити податке о особи која их представља, јер награда може бити уручена само појединцима.

Појединци не могу себе предлагати за награду.

Више информација о конкурсу можете погледати овде.

Номинацију и додатни материјал послати на адресу:
SEEMO/IPI Busek Award 2011
Spiegelgasse 2/29
1010 Vienna, Austria

Контакт:
Тел: + 43 1 513 39 40, +43 1 513 39 40
Фаx: + 43 1 512 90 15
мејл: info@seemo.org

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси