Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Radiodays Europe у Лозани - попуст за чланове УНС-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

01. 02. 2019.

Извор: Radiodays Europe

Radiodays Europe у Лозани - попуст за чланове УНС-а

Више од 1500 учесника окупиће се од 31. марта до 2. априла 2019. године у Лозани на највећој европској конференцији посвећеној радију и аудију- Radiodays Europe.

Под називом “Sound matters – future of audio” овогодишња конференција, између осталог, доноси иновације у креирању радијског програма, употребу вештачке интелигенције, идеје за монетизацију радијског програма, нове платформе за пласирање, као и најновије технике мерања дигиталног аудио садржаја са нагласком на connected cars.

Darren Davis, председник iHeart Media Network, највеће светске групације која под својим окриљем има 858 радио станица, поделиће визију развоја и моделе иновативних кампања кључних за успешан адвертајзинг и маркетинг. 

О трендовима и развоју гласом активираних садржаја на Radiodays Europe говориће Steve Henn из Gugla i Francesca Shaw из канадског Lyrebird, док ће о креирању заједнице и енгагемент стратегијама говорити Paula Szuchman из америчког WNYC Студија.

Radiodays Europe у два и по дана доноси више од 60 сесија у 4 формата – презентације, дискусије, дебате, панели – у којима учествују светски стручњаци из радијске, односно аудио индустрије.

За чланове УНС-а, до 15. фебруара могућа је регистрација за учешће по специјалној, промотивној цени. Потребно је да се  заинтересоване колегинице и колеге УНС-у јаве на мејл unsinfo1@uns.org.rs, како би добили промотивни код.

Програм конференције Radiodays Europe можете преузети овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси