Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Почеле пријаве за семинар о буџету
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

24. 11. 2010.

Почеле пријаве за семинар о буџету


Удружење новинара Србије позива колеге да се пријаве на семинар о буџету који ће се организовати 3. и 4. децембра у Прес центру, Кнез Михаилова 6.

Семинар се реализује у оквиру пројекта „Трансформација потпорног фонда Добрица Кузмић у условима економске кризе“, који је финансијски подржао Фонд за отворено друштво.

Циљ семинара је да објасни структуру, функционисање, улогу и процедуру доношења, усвајања и контроле буџета како би се лакше пратио рад владе и парламента. Намера је да се у најважнијим цртама новинари информишу, подсете или да се употпуни њихово знање о овом актуелном економском питању.

Предавач

Гордана Бунчић, новинар I програма Радио Београда и економиста. Као новинар 35 година је извештавала и коментарисала привредне токове.

Право учешћа имају активни новинари.

Учешће на семинару је бесплатно, а УНС ће покрити путне трошкове и трошкове смештаја у Београду за полазнике из унутрашњости. Број учесника је ограничен. Предвиђено је да учествује 15 полазника.

Пријаве са мотивационим писмом и професионалном биографијом за семинар можете до 1. децембра слати на адресу unsinfo@uns.org.rs.

Распоред предавања

Петак: од 15 до 20:30 сати
Субота од 10:00 до 15:30 сати

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси