Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Награде за укрштене медије 2010.
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

28. 04. 2010.

Награде за укрштене медије 2010.


WAN-IFRA (The World Association of Newspapers and News Publishers) расписао је конкурс за најбољи пројекат укрштања медија.

На конкурсу могу учествовати власници дневних и недељних издања штампаних медија, са једним или више пројеката, а једини услов је да пројекти укључују више од једног медија, т.ј. да новине као медиј имају подршку другог носача информација ( интернета, wап-а, подкаста, специјализованог ДВД-а, књиге, веб видеа…).

Награда ће, четврту годину за редом, бити додељена медију који је остварио највећи напредак у ширењу сопственог садржаја и рекламних порука на свим платформама.

Награђени могу бити сви пројекте, без обзира да ли су окренути тржишту од милион или хиљаду људи.

Пројекти могу да се односе на садржај, пословање или на оба елемента.

Пријаву треба извршити на једном од четири понуђена језика, а обавезна је партиципација од 170 или 270 евра, у зависности од тога да ли је медиј који конкурише члан WAN-IFRA организације или не.

Рок за пријаву је 15. јун 2010.

Десет најбољих кандидата присуствоваће додели награда која ће се одржати у Хамбургу, 4. октобра 2010. године на ИФРА Еxпо 2010.

Више информација о конкурсу

Услови учешћа

Контакт особа:
Larry Kilman, Director of Communications and Public Affairs, WAN-IFRA, 7 rue Geoffroy St Hilaire, 75005 Paris France. Tel: +33 1 47 42 85 00. Fax: +33 1 47 42 49 48. Mobile: +33 6 10 28 97 36. E-mail:
larry.kilman@wan-ifra.org

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси