Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Irex-ов конкурс за нове медије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

09. 04. 2010.

Irex-ов конкурс за нове медије


Irex је, у оквиру Пројеката за помоћ медијима у Србији, објавио отворени позив за иновативне пројекте који подржавају платформе нових медија и наводе грађане на јавну дебату. На овај начин, посетиоци сајтова добиће прилику да буду информисани, а уједно ће моћи да буду и активни учесници у стварању самог садржаја сајта.

Као пријаву, потребно је послати наративни предлог (максимум три стране текста) на енглеском језику, предлог буџета (на једној страни) и биографије кључних људи укључених у пројекат. У обзир ће бити узети предлози у вредности до 25000 $. Предност ће имати нови и креативни приступи за које буде процењено да ће пружити подршку развоју циљева Пројекта за помоћ медијима у Србији. Пројекти који фаворизују одређено политичко мишљење неће се разматрати.

Предлоге пројекта слати на newmedia@irex.rs

Крајњи рок за слање предлога је 23. април 2010.

Текст позива

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси