Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Награда „Др. Ерхард Бусек“ – За боље разумевање у југоисточној Европи - 2010
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

09. 04. 2010.

Награда „Др. Ерхард Бусек“ – За боље разумевање у југоисточној Европи - 2010


Медијска организација за југоисточну Европу (СЕЕМО) расписала је конкурс за награду Др. Ерхард Бусек за новинаре, уреднике, извршне директоре у медијима и медијске експерте који су својим радом допринели бољем разумевању у региону Југоисточне Европе.

Вредност награде је 3000 евра.

Крајњи рок за слање номинација за награду је 15. мај 2010, а сви материјали који су послати поштом треба да стигну најкасније до 25. маја 2010. године.

За Др Ерхард Бусек – СЕЕМО награду потребно је  послати на е-маил објашњење номинације, биографију кандидата, релевантне пратеће материјале, као и контакт податке номинованог, али и онога ко номинује. Пратећи материјал (ЦД, ДВД, копије чланака, признања, препоруке) треба послати поштом, у виду копија, јер организатор трајно задржава конкурсну документацију. Репортаже и остали послати прилози треба да буду преведени на енглески језик.

Уколико је номинована медијска кућа или организација, потребно је доставити податке о особи која их представља, јер награда може бити уручена само појединцима.

Контакт:
SEEMO/IPI Busek Award 2009
Spiegelgasse 2/29,
1010 Vienna, Austria
Tel: +43 1 513 39 40
Fax: +43 1 512 90 15
E-mail:  info@seemo.org




Више о конкурсу и досадашњим добитницима награде

Награда ће бити додељена 15. октобра у Бечу. Путни трошкови добитника биће покривени.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси