Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конференција Media Meets Literacy у Сарајеву
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

07. 08. 2017.

Извор: media.ba

Конференција Media Meets Literacy у Сарајеву

Фондација Evens и Медиацентар Сарајево позивају заинтересиране да се региструју за међународну конференцију "Media Meets Literacy", која ће 21. и 22. септембра бити одржана у Сарајеву.

Више од 200 стручњака из подручја медијске писмености из цијеле Европе окупит ће се у Сарајеву у септембру 2017. да дискутују о изазовима које пред медије доносе валови лажних и "алтернативних вијести" и пропаганде.

Конференција ће укључивати предавања, округле столове, приповједачке презентације и специјализиране тематске сесије које за циљ имају истраживање круцијалних питања медијске писмености, а на крају првог дана конференције биће уприличена и додјела Евенс награде за медијско образовање.

Прије саме конференције, млади новинари и едукатори (старости до 35 година) ће имати прилику да присуствују дводневном Propaganda Lab-у, серији радионица које ће понудити иновативне моделе борбе са савременом пропагандом и лажним вијестима. 

Комплетан програм конференције доступан је овдје.

Присуство конференцији је бесплатно али је број учесника ограничен на 250, те је потребно регистровати се на официјелном веб сајту.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси