Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конкурс из области штампе, дизајна и фотографије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

20. 03. 2010.

Конкурс из области штампе, дизајна и фотографије


Студентски конгрес графичких технологија, PDP convention, расписује конкурс интернационалног карактера из области штампе, дизајна и фотографије. Конкурс је отворен за све студенте (основних, специјалистичких, мастер или докторских студија).

Крајњи рок за пријаву радова је 20.04.2010, а право учешћа имају сви студенти.

PDP convention је међународни студентски конгрес графичких технологија који за свој основни циљ има размену знања и идеја међу студентском популацијом. Студентски конгрес посвећен штампи, дизајну и фотографији, ове године се одржава од 26. 05. 2010. до 28. 05. 2010. на Факултету техничких наука у Новом Саду, Република Србија. PDP convention као циљну групу нема само студенте, иако је њима посвећен, већ и све остале чија струка има везе са темом конгреса.

У току три дана конгреса (26 - 28. маја) ће се одржати бројна едукативна предавања из наведених области, док ће на студентском тргу бити постављена изложба студентских радова.

Конгрес је интернационалног типа и отворен је за све студенте.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси