Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Пријавите се за бесплатну Н1 летњу новинарску радионицу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

23. 06. 2017.

Извор: Н1

Пријавите се за бесплатну Н1 летњу новинарску радионицу

Н1 летња новинарска радионица је пројекат који смо осмислили како бисмо младим, амбициозним људима, који воле новинарство, дали могућност да науче основе новинарског посла на телевизији.

Као друштвено одговоран медиј, Н1 са седиштем у Луксембургу и продукционим центрима у Сарајеву, Београду и Загребу, даје прилику полазницима Летње школе да уз врхунске ТВ професионалце и познате новинаре Н1 телевизије бесплатно стекну основна знања из области телевизијског новинарства.

Коме је намењена?

Позивамо студенте завршних година друштвених факултета, као и дипломиране новинаре који нису имали прилике да се опробају у новинарском послу, да пријаве своје учешће у летњој новинарској радионици.

Циљ радионице

Циљ радионице је да наши искусни новинари припреме студенте и новинаре за рад на телевизији, да им путем предавања приближе новинарски и редакцијски посао. Да их упознају са најновијим трендовима у медијима, са техником и опремом коју свакодневно користе, да их упуте како да усаврше свој таленат за писање и изражавање.

Трајање радионице

Радионица ће трајати шест недеља, од 10. јула до 18. аугуста 2017. За најбоље полазнике обезбеђена је пракса на Н1 телевизији.

Пријаве

Уколико сте заинтересовани да учите од најбољих, да вам своја искуства пренесу врхунски професионалци, пријавите се. Преузмите формулар:

Новинарска школа формулар

Пријаве послати на е-маил адресу radionica@n1info.com (Subject: БЕОГРАД), најкасније до 30. јуна 2017.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси