Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Конференција "Млади са Западног Балкана између регионалне сарадње, дезинформација и (политичке) партиципације" у понедељак, 14. октобра, у Енџио хабу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

11. 10. 2024.

Извор: Иницијатива младих за људска права

Конференција "Млади са Западног Балкана између регионалне сарадње, дезинформација и (политичке) партиципације" у понедељак, 14. октобра, у Енџио хабу

Иницијатива младих за људска права позива на конференцију "Млади са Западног Балкана између регионалне сарадње, дезинформација и (политичке) партиципације" у понедељак, 14. октобра, у Београду, у простору Енџио ХАБ (Добрачина 4).

На конференцији ће бити представљена истраживања и препоруке младих из Албаније, Србије и Северне Македоније о феномену дезинформација, образовним политикама, зеленој транзицији и студентском организовању. Детаљна агенда са именима панелиста налази се у прилогу.

Конференција је део једногодишњег програма Регионал Yоутх Леадерсхип Мобилитy Программе (RYLMP), који за циљ има повезивање младих из Албаније, Србије и Северне Македоније, и њихово оснаживање на пољима истраживања и заговарања јавних политика. Програм РYЛМП се реализује уз подршку Фондације за отворено друштво Западни Балкан, Фондације за отворено друштво за Албанију, Фондације за отворено друштво Северна Македонија и Фондације за отворено друштво у Србији. RYLMP заједнички спроводе SCiDEV, Иницијатива младих за људска права и Образовни омладински форум (YЕФ).

Будите слободни да овај позив и агенду поделите са својим колегама. Такође вас молим и да своје учешће потврдите пријавом овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси