Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Учествујте у Creative Skills Europe недељи креативних вештина
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

09. 09. 2024.

Аутор: ЕФЈ/НУНС Извор: ЕФЈ/НУНС

Учествујте у Creative Skills Europe недељи креативних вештина

Како побољшати релевантност, квалитет, доступност и учешц́е у доживотном учењу за професионалце у сектору аудиовизуелних и извођења уживо широм Европе?

У оквиру Недеље креативних вештина, придружите се онлајн у уторак, 17. септембра у 10:00 (ЦЕСТ) да бисте сазнали више о иницијативи Creative Skills Europe и чули од стручњака из сектора зашто би требало да прикупимо више обавештајних података и улажемо у податке да бисмо пратили развој, идентификовати потребе за вештинама и развити нове понуде за обуку.

Такође ц́ете бити упознати са новом кампањом Цреативе Скиллс Еуропе „Креативни путеви до креативних каријера“, која се бави недостатком вештина и занимања у сектору.

Цреативе Скиллс Еуропе је пројекат који заједнички realizuju Pearle*- Live Performance Europe, Европска радиодифузна унија (ЕБУ), Међународна федерација музичара (ФИМ), Међународна федерација глумаца (ФИА), Европска федерација новинара (ЕФЈ) , и сектор медија, забаве и уметности УНИ Европа (ЕУРО-МЕИ).

Превод ц́е бити доступан на енглеском, француском и шпанском језику.

Да се пријавите на сесију, региструјте се овде.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси