Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Семинар "Друштво и медији против корупције: оснаживање припадника професионалних и новинарских удружења за антикорупцијски активизам"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

22. 10. 2012.

Семинар "Друштво и медији против корупције: оснаживање припадника професионалних и новинарских удружења за антикорупцијски активизам"

Топлички центар за демократију и људска права, у сарадњи са Ужичким центром за људска права и демократију и Бечејским удружењем младих, организује други семинар у оквиру пројекта "Грађанско друштво и медији заједно против корупције: оснаживање припадника професионалних и новинарских удружења за делотворни антикорупцијски активизам".

Пројекат, чији је циљ јачање улоге и интегритета грађанског друштва и медија у сузбијању корупције, подржала Агенција за борбу против корупције.

Семинар ће бити одржан од 02 – 04. новембра 2012. године. Трошкове превоза, смештаја и исхране за 20 учесника сносиће организатор.

Сви заинтересовани представници професионалних удружења и медија из Србије могу се пријавити за учешће на семинару тако што ће попуњен пријавни формулар послати на мејл  office@topcentar.org.rs или на факс 027/324493, најкасније до 25. октобра 2012. године.

Изабрани кандидати биће обавештени о резултатима конкурса до 26. октобра 2012. године.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси