Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Трениниг о научном новинарству
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

22. 09. 2021.

Извор: Истиномер

Трениниг о научном новинарству

Истиномер у сарадњи са организацијом Transitions online из Чешке организује дводневни онлајн тренинг о научном новинарству посвећен разумевању основа ове врсте новинарства и тока научног процеса, анализирању научних радова и смерницама за извештавање о науци

Тренинг ће бити одржан 29. и 30. септембра на Зум платформи.

Предавачи су Мићо Таталовић, научни новинар и уредник вести на порталу Research Professional News, магистар биологије и научне комуникације, Тања Рудеж, научна новинарка Јутарњег листа, ауторка награђиваних текстова и књига, дипломирана физичарка и Ненад Јарић Дауенхауер, научни новинар и уредник на порталу Index.hr, дипломирани физичар.

Заинтересовани новинари могу се пријавити путем формулара до краја дана 27. септембра 2021. године. Позивају се и студенти новинарства да се пријаве за овај тренинг.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси